⭐  Potlač obalov s vašim logom alebo grafikou  ⭐

Blog zo sveta obalov

Blog zo sveta obalov. Nájdete tu novinky a trendy z obalovej techniky, prezradíme zaujímavé triky na kreatívne balenie, predstavíme rôzne obalové materiály a konštrukcie obalov. V seriáli, ktorý vám prinášame v kategórii rozhovory, zbierame príbehy slovenských výrobcov a ich produktov. V novinkách sa dozviete čo pripravujeme v našom eshope s obalmi PackPack

Aké sú trendy v obalových materiáloch pre gastro?

Aké sú trendy v obalových materiáloch pre gastro?

Svet cateringu sa neustále vyvíja a s ním aj požiadavky na obalové materiály. Dnes už nestačí, aby obal len chránil potraviny. Musí byť zároveň estetický, funkčný, ekologický a v ideálnom prípade aj personalizovaný. Pozrime sa bližšie na to, aké sú trendy v oblasti obalov pre gastro priemysel a...

Druhy papiera na výrobu obalov

Druhy papiera na výrobu obalov

Pozrieme sa na štyri typy populárnych druhov papiera na balenie: sulfátový papier, vlnitá lepenka, pevná bielená sulfátová (SBS) lepenka a natieraný papier. Predstavíme si výhody každého druhu papiera a porovnáme ich vlastnosti a výrobné náklady.

5 tipov na vianočné pečenie

5 tipov na vianočné pečenie

Dobré tipy na vianočné pečenie pre pekárov a pekárky. Pripravili sme prehľadný návod zameraný nielen na mäkké medovníčky.

Skladačky FEFCO 0427

Skladačky FEFCO 0427

Pozreli sme sa bližšie na krabice s označením FEFCO 0427. Patria sem obľúbené skladacie obaly z katalógu FEFCO.

Take away sushi miska

Take away sushi miska

Predstavujeme vám novinku v našom e-shope. Skladacie krabičky na sushi sú konštrukčne zložené z dvoch dielov.

Ako na pečenie makróniek?

Ako na pečenie makróniek?

Ako na pečenie makróniek nám prezradili profi cukrárka: Janka Chamajová z Džanka bakes a Baška Bajaníková z Baštička.

Ako vybrať správny obal?

Ako vybrať správny obal?

Povedzme si, na čo všetko treba myslieť pred zadaním dopytu na obal. Nič nie je také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Možno vás to prekvapí, ale dokonca aj krabica z vlnitej lepenky je hotová veda

Barbora Puškáčová z Le Miam

Barbora Puškáčová z Le Miam

O svojej ceste k sladkému, ale aj ceste francúzskych dezertov k zákazníkom sme sa rozprávali s cukrárkou a spolumajiteľkou bratislavskej patisserie Barborou Puškáčovou.

Krabica FEFCO 0201

Krabica FEFCO 0201

Pozreli sme sa na najčastejšie využívané typy obalov pre eshopy . Medzi najžiadajeišie krabice pratrí škatula FEFCO 0201.

Ako na správne balenie zásielok?

Ako na správne balenie zásielok?

Naučte sa správne baliť svoje zásielky. Či sa vydajú na cestu do balíkomatu alebo iným doručovacím spôsobom, ich bezpečnosť je dôležitá v každom prípade.

X
Nákupný košík
Produkt bol pridaný do košíka